Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki tud nekem Tatabányaán...

Valaki tud nekem Tatabányaán ajánlani olyan pszichoteraputát aki pánikbeteget SIKERREL (! ) kezelt már?

Figyelt kérdés

17 éve vagyok pánikbeteg, abból 10 évig gyógyszert szedtem, kaptam olyan gyógyszert is, amitől majdnem majdnem átköltöztem a másvlágra. 5 éve nem szedek gyógyszert, és nem is akarok! Aki kezelt, meghalt tavaly. Nem szoroluk rendszeres kezelésre, de most gondban vagyok. Szükségem van segítségre, de nem akarok olyan szakemberhez menni, akinek én lennék a nagy kihívás, mert még ilyennel nem foglalkozott, etc. Öreg vagyok már kísérleti nyúlnak, és elégszer játszották ezt velem.

Köszi előre is, ha vki tud.

2014. ápr. 14. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Dr.Bensó Beáta
2014. ápr. 17. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Amugy en is panikos vagyok....hol jobb hol rosszabb a helyzet,de sajnos el nem mulik barmivel probalkozom:-(
2014. ápr. 17. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Neked van vele tapasztalatod? Ha van leírnád? Vagy, hogy honnan az ő ajánlása? !

Köszi!

2014. ápr. 23. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!