Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax nyugtatót mivel lehet...

Xanax nyugtatót mivel lehet helyettesíteni ami kevésbé okoz függőséget ?

Figyelt kérdés
Folyton ideges vagyok és szorongok depressziós vagyok.
nov. 1. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Pszichológussal. Nem megenni kell, hanem beszélgetni vele.
nov. 1. 17:16
 2/14 Ignác85 válasza:
0%

Ne szedj semmit,jó szakemberek igen is vannak,csak keresni kell! Ők segítenek neked.

Hidd el tudom miről beszélek 10 évig ezeknek a rabjai voltam... Mára "tiszta" vagyok!!

nov. 1. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Mitől idegelsz? Mé' nem a orvost kérded?
nov. 1. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Tarts szüneteket és akkor nem alakul ki tolerancia.
nov. 1. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:
4-nek igaza van. Pszichiaterem is ezt mondta, hogy minden masodik vagy harmadik nap vegyem be igy nem szokok hozza. Bar alapbol nekem a kezeles resze, szoval mindegy.
nov. 2. 06:14
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem okoz fuggoseget. Antidepresszansok igen, bar nagyon fontosak, de azokrol fokozatosan lehet csak leszokni.

Xanax nem okoz fuggoseget, csak sokan nem rendeltetesszeruen hasznaljak, piaval vagy anelkul tobbszoros adagokat tolnak, es nem ereznek semmit, ugyhogy meg tobbet.

nov. 4. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
27%

6-nak teljesen es total igaza van. Mindig azt az elso alkalmat keresik, fuggoseget nem okoz, fiziologiai dependenciat igen viszont ha mindennap kevered meg eszed tomegnyire. Pszichiateremnel ultem es ki volt hangositva egy beteg kozben, 50mg-ot szedett be 2 nap alatt es kerte, hogy irjon fel neki. Tolem kerdezte az orvos, mert en Xanaxot szedek, hogy hogy lehet 2 nap alatt 50mg-ot szedni.

Le fogjak szavazni ot is, engem is, de kurv*ra igazunk van. Nem okoz fuggoseget. Nezzetek meg mennyi es/citalopram fuggo beteg panaszkodik nem birja letenni, nem tud aludni, nincs libido, nincs etvagy, stb. Egy rivotril? Xanax? Hol van ezekre a panasz? Van, de messze sem annyi mint az emlitett SSRI-kre.

Johet a leszavazas.

nov. 4. 12:22
 8/14 anonim ***** válasza:
A benzodiazepin -ek függőséget okoznak. [link] Természetes gyógynövények, pl.: valeriana, citromfű, komló -t tartalmazó tabletták / teák, vagy étrendkiegészítők: L-theanine, DMAE, Lenmagolaj, Pregnenolone, Kreatin. Alváshoz Melatonin lehet.
nov. 5. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Légyszíves ne hallgass 8ra.

Melatonint ne szedj alvásra. A szervezet elég melatonint termel. Ha te kívülről viszel be még többet a szervezet le fog állni a termeléssel. Több kárt okoz, mint használ.

nov. 5. 11:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos gyógynövények kalap 💩t sem érnek ☹️
nov. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!