Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax nyugtatót mivel lehet...

Xanax nyugtatót mivel lehet helyettesíteni ami kevésbé okoz függőséget ?

Figyelt kérdés
Folyton ideges vagyok és szorongok depressziós vagyok.
nov. 1. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatót senki sem olvasta? "A kezelés során hozzászokás és gyógyszerfüggőség, úgynevezett pszichés-szomatikus dependencia alakulhat ki. Mivel a gyógyszerfüggőség kialakulásának kockázata a gyógyszer adagjának és a kezelés időtartamának növelésével emelkedik, ezért az adagokat illetve az alkalmazás időtartamát a szükséges minimumra kell korlátozni." Benne van a gyógyszerfüggőség is...
nov. 5. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
erre valaki belinkel egy .blog.lo*asz.hu-t..... na mar ertem "a benzodiazepinek ha lenyeled az agyadban kigyo alakul ki elpusztitja az agysejteidet" duma meg a hasonlok.
nov. 5. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
12 -es te hol olvastad ezt? A blog egy orvos tulajdona. Angol nyelven [link] rengeteg ember ír a benzodiazepine függőségről. Magyar nyelven is elérhető az Ashton kézikönyv [link] . Másrészt rövidtávon használhatók és hasznosak lehetnek. Több hatóanyagú létezik: Alprazolam (Xanax, Frontin),Chlordiazepoxide (Elenium), Clonazepam (Rivotril), Diazepam (Seduxen), Flunitrazepam, Lorazepam (Rilex), Midazolam, Oxazepam, Prazepam, Triazolam. Mindegyiket a beteg kezeléséhez írják fel a szükséges ideig.
nov. 5. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én most hagytam abba, 1 hét alatt folyamatos csökkentéssel áttértem valeriana tablettára. 2 x 0.25 mg-ot szedtem.
nov. 5. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!