Mit tehetnék, hogy ne romoljon a helyzet?
Sajnos az elmúlt 1 évben sok magánéleti probléma miatt szinte állandóan ideges, és feszült vagyok. Az evéssel is kezdenek bajaim lenni, rossz napjaimon szinte alig eszem valamiket, 2 hónap alatt 61 kilóról 55-re fogytam. A probléma az, hogy néhány hete elkezdett fájni a hasam/gyomrom... Félek, hogy gyomorfekély, vagy valami hasonló lesz ebből... Mit lehetne tenni, hogy elkerüljem? Van esetleg valami étel, ami jót tesz a gyomornak, vagy ilyen esetkben hasznos lehet?
Nagyon köszönöm!
L/20
Szerintem elmehetsz ugyan orvoshoz, de nem kell aggódnod, nincs semmi bajod. Arról van csak szó, hogy gondolom keveset és össze vissza eszel, nem rendszeresen.
Amint visszaállsz a normális táplálkozásra, azonnal helyreáll a gyomrod is és nem fog fájni.
Nekem is volt ilyen és állandóan hányingerem volt, viszont mióta rendesebben eszem, jobban vagyok sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!