Miért érzem magányosnak magam a barátaim közt is?
Régen nagyon társaságkedvelő voltam, azonban most már nem járok el bulizni legszívesebben ki sem mozdulnék. Nem érdekelnek a barátaim és építem le őket sorra és sorra,mert amúgy is csak koloncnak érzem őket, viháncolni, beszélgetni a pasijukról és a nem létező problémájukról. Úgy érzem semelyikükkel nem lehetek önmagam,mert nem értenek és én sem értem őket. 23 éves vagyok, kb 10 hónapja jöttem haza 3 hónap külföldi munkáról,hogy befejezzem az egyetemet, de mindenképp külföldre szeretnék telepedni, ez az ország úgy érzem megfojt,az itteniekkel pedig úgysem tudom tartani a kapcsolatot.
Az elhidegülés már külföld alatt kezdődött, de mikor egyetem alatt munkát vállaltam folytatódott.
Nem jó magányosnak lenni sem de valahogy sehol sem találom a helyem, senkivel sem csak csodálkozom,hogy mikor lett minden ennyire kilátástalan és borús, magányos és lecsúszott?
Van ebből kiút, érzett már valaki hasonlóan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!