Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi tud enyhíteni azon a...

Mi tud enyhíteni azon a fájdalmon hogy nincs többé az amiért/akiért éltünk?

Figyelt kérdés

Ha valakit jobban szeretsz mindennél és az eddigi életednek minden egyes napja arról szólt hogy ezzel a személlyel foglalkozol de ez a személy nincs többé azt hogy lehet elfogadni? Biztos le lehet élni egy életet üresen, csak annak ugye nincs értelme :P Nem bírok rájönni hogy h lehet azon túllépni hogy valakit ezerszer jobban szeretsz mint amennyire a saját életedet szereted élni és nincs többé az a valaki akiért éltél.

Erre van megoldás?

(azt tudom hogy mivel ennek az embernek az emlékeire nem fájdalommal gondolok hanem jó érzéssel, ezért jó irányba haladok de aztán eszembe jut: ő már nincs itt pedig tudtam volna szeretni életem végéig.)

2014. ápr. 12. 11:25
 1/1 anonim ***** válasza:
A szeretet érzésének boldogsága abból fakad, hogy a benned élő ideál és a külső valóság összeér. Ekkor jön létre a harmónia. Most az él a fejedben, hogy elmúlt, vége és ez a gondolat még nem tudott beépülni a fejedbe, mert még ragaszkodsz az azt megelőző gondolathoz. Az egó mint olyan az agy vetülete, és anyagi tulajdonságokkal bír, így nehezen formázható, ezért mikor megpróbálod érzed az ellenállást, a negatív emóciót, és ha fene fenét eszik is akkor se jön össze. Most vicceset mondok, de a tudat erőt kifejteni az egóra úgy tud ha nem erőlteted. Csak szépen nyugodtan fogadd el a tényt, és ne vágyd tovább azt ami nincs. Csak nyugodtan. Aztán majd lesz más, akit tudsz szeretni. csak legyél résen. :]
2014. ápr. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!