Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pár napja fáj a fogam le van...

Pár napja fáj a fogam le van törve és lyukasnak látom. Hogy tudok enyhíteni a fájdalmon?

Figyelt kérdés
külföldön élek és nem nagyon tudok orvoshoz menni de fáj.kb csak 2 hónap múlva és félek hogy feldagad.mit tehetek vele?
2012. máj. 6. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
márpedig nem tudsz mit tenni,most menj orvoshoz amíg csak tömni kell,ha vársz 2 hónapot akkor lehet, hogy gyökérkezelés kell,ami tízszer annyiba kerül.
2012. máj. 6. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Külföldön is van fogorvos, kénytelen leszel elmenni, ezt nem lehet házi megoldásokkal kezelni.
2012. máj. 6. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
igen sajnos tudom.:( viszont 1 kérdés?ha nagyon feldagad az arcom az orvos akkor is csinál vele valamit vagy 1 ször ad rá antibiotikumot.hogy le mennyen a duzzanat
2012. máj. 6. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
először leviszi a gyulladást. nagyon fájna, ha egyből neki rontana, még az érzéstelenítő sem használ gyulladt ínnyen. ha van ibuprofened, az gyulladáscsökkentő.
2012. máj. 6. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
az nincs sajnos és nem is tudom lehet e itt kapni,de viszont van advilom azt eszegetem kicsit hat de semmi extra
2012. máj. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!