Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől alakulhatott ez ki nálam?

Mitől alakulhatott ez ki nálam?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,szerintem magas fokú paranoiával rendelkezem.

A kérdés nem kamu,szögezzük le előre!

Ez abban nyilvánul meg,hogy ha unatkozom (ami elég ritkán van) akkor azzal töltöm az időmet,hogy elkezdek gondolkodni összeesküvés elméleteken,hogy nekem hogyan akar majd keresztbe tenni XY,vagy olyanok,akiket nem is ismerek.

Ez megnyilvánul abban is,hogy számtalanszor hiszem azt,hogy figyelnek... hiszen ez a mai okostelefonok esetében nem nehéz rácsatlakozni a telefonra,lehallgatni az illetőt,és infókat gyűjteni róla. Akárcsak úgy,hogy az illető mégcsak telefonhívást se kezdeményezett,csak a mikrofonjára csatlakoztak rá,és az épp személyes beszélgetést folytató dologról gyűjtenek infót. Tudom ,hogy senkit nem érdekelnek az átlag dolgok,amiket az emberek kitárgyalnak neten,de mégis mindig attól tartok,hogy valami rosszat mondok,írok,és máris figyelőzónába kerültem.

Szerintetek érdemes lenne felkeresni egy pszihológust,vagy elég lenne annyi,hogy ha épp rámjönnének ezek a gondolatok,akkor figyelemelterelésként mást csinálni?

Amúgy egészséges fiatal gyerek vagyok,sportolok,és jólérzem magam az emberek között,senki nem mondta még,hogy bármi bajom lenne.

2014. ápr. 9. 20:13
 1/2 A kérdező kommentje:
Más dolgokon sosem kattogok,de ezen,hogy figyelnek,szinte mindíg. És ez,hogy "figyelnek" ez csak az internetes technológiára vonatkozik, az utcán sose kattogok rajta,hogy követnek,vagy valami.. csupán ezeknél a műszaki dolgoknál van ez nálam.. de ezeket nem lehet kiiktatni,hiszen mindenkinek szüksége van telefonra már manapság,stb..
2014. ápr. 9. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem állsz messze az igaságtól...

Egyszer frissíteni akartam a youtube-t a telómon és az egyik feltétel az volt h akkor használja a kamerát amikor akarja és az ilyenek az emberek nagy része el se olvassa....

Persze beszélj egy pszichológussal azért van h segítsen.

És az se árt ha eltereled a gondolataidat

2014. ápr. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!