Nem tudok másokkal beszélni mi mást tegyek?
Szia :)
Hány éves vagy?
Ha gondolod írj rám, talántudok segíteni, ismerős a helyzet :S
# 1:
Na, akkor lenne nekem is egy kérdésem. Egy szociális fóbiás hogy veheti igénybe az ilyen lehetőségeket, ha például fél telefonálni? Főleg egy vadidegennek?
Nagyon hasonló helyzetben vagyok. A vagdosás, gyógyszerek számomra is ismertek.
Talán a legnehezebb ilyenkor megnyílni másoknak és beszélni a problémáinkról.
Rám nyugodtan írhatsz privátban, ha jobban elmeséled a dolgokat akkor talán tudnék tanácsokat adni. De mindenesetre szívesen meghallgatlak.
16/L
Sose hallottam még, hogy egy szociofób félne telefonálni, azt hittem, csak a nagy tömegeket nem kedvelik.
De nekik is megoldás a naplóírás. Jobb, mint a semmi.
# 6:
Na, akkor meg is van az oka annak, amiért rosszul vagy mentálisan. Konkrétan rossz a családod, már bocsánat.
Megfigyeltem, hogy általában a mentális problémákkal küzdő emberek hatalmas százaléka rossz családból származik, bántják a gyereket lelkileg, vagy fizikálisan...
Hogy képes egy anya ilyent mondani a gyerekének? Nem kamuzol kérdező?
# 5:
Szociális fóbia sajnos nem csak annyiban merül ki, hogy sok ember közelében rosszul érezzük magunkat... Sőt, nálam pont hogy nem is ez a legmarkánsabb tünet. Például egy tünet a sok közül: állandóan azon dübörög az agyam, hogy vajon mit gondolhatnak rólam mások, mi a véleményük rólam. Ha valahol hallom, hogy halkabban beszélgetnek, előfordul, hogy azt hiszem ,hogy rólam van szó (nem, nem vagyok skizofrén)... és még sok más ilyen tünet van.
Ezt a blogot szoktam olvasni és rengeteg tünet egyezik az enyémmel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!