Pár hete minden este iszom egy szakítás után. Mikortol számítok alkoholistának?
21:15
Nem is lenne rossz. Másik probléma, nem érdekelne a szerelmi bánatom.
Azonnal hagyd abba az ivást. Azonnal, még ma és teljesen. 1 kortyot se igyál. Találj más elfoglaltságot. Ez az út a kemény alkoholizmus felé vezet ugyanis.
Még ma hagyd abba. Akkor is ha úgy tűnik elviselhetetlen a fájdalom. Az idő meg fogja oldani. Nehéz ezt ilyenkor elhinni, de így van. Ha nagyon nehéz inkább keress egy pszichiátert aki az átmeneti helyzeten átsegít.
14:08
Egyelőre a barátaimat avattam be. Kb azt reagálták amit te.
Szia!
Bátor dolognak tartom, hogy ezt megkérdezed!
Mi erre neked nem fogjuk tudni megadni a választ, mert nem TE vagyunk.
Az én szerelmem alkoholista, aki gyógyul.
Én az ő párja, társfüggő vagyok. A két betegség karonfogva jár, egyik a másikba átcsúszik.
Menj el az Anonim Alkoholistákhoz, bármilyen gyűlésre. Ahhoz nem kell alkoholistának lenned! :-) De őnekik (ők gyógyuló alkoholisták) rengeteg tapasztalatuk van arról, hogy ez a betegség (mert az) hogy működik. Többet tudnak róla, mint az orvosok.
Abból TE magadnak leszűrheted ami fontos. Nagy szeretet van köztük, és nagy segítőkészség: jó emberek, én sokat tanultam tőlük, pedig nem is vagyok alkoholista.
Csak bátran, károd nem lehet belőle:
www.anonimalkoholistak.hu gyűlések link
szeretettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!