Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A társadalomtól való elhatárol...

A társadalomtól való elhatárolódás egy lépés az ögyilkosság felé?

Figyelt kérdés
Amiben jó vagyok, úgy érzem, hiábavaló és nem is vagyok annyira jó benne, mint néha hiszem. Ellenben nem akarok visszamenni az emberek közé. Tulajdonképp nem tudom, minek élek.
2014. ápr. 5. 01:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ellenben nem akarok visszamenni az emberek közé?

Ez mit jelent?

2014. ápr. 5. 01:55
 2/4 piriiiiii ***** válasza:
0%
Minek élsz?! Ilyenkor visítani tudnék!!!
2014. ápr. 5. 02:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A fo kerdesre valaszolva: lehet, h a vege mindenkepp ongyilkossag, de szerintem az elso lepes a megorules fele.

A kifejtesbol egy budos szot se ertettem, ugy hogy a fentiek nagy altalanossagban szolnak.

2014. ápr. 5. 02:47
 4/4 anonim ***** válasza:
IGEN. Légy szíves, ne tégy hülyeséget! Valahogy eljutottál idáig, ez a baj. Nem tudom, mi történik pontosan benned, de azt igen, hogy én is gondolkoztam ilyesmin. Nem szabad, hogy eszedbe jusson! Jelezd a barátaidnak, ha olyat tesznek, ami neked rosszul esik. Most lehet, aút érzed, nincs miért élned, de ez változni fog. KITARTÁS!!!
2014. ápr. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!