Miért bőgök minden meghatóbb filmen? Főleg ha gyerekekről van szó? Lehet a pocsék gyerekkorom miatt? Vagy csak érzékeny vagyok? Ráadásul fiú vagyok. és 25 éves.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 23:04
1/4 anonim válasza:
lehet a gyerekkor miatt is, de nem bitos. Én nö vagyok és tökéletes gyerekkorom volt mágis el tudom magam sirni egy reklámon is ha olyan. Nagyobb az empatikus készségem amiatt van. Nincs ezzel gond és nálad sincs....
2/4 anonim válasza:
Én is sírok minden megható dolgon .... Pl. ha a hírekben állatkínzást mutatnak, vagy szegény családokat, akiknek nincs mit enni adjanak a gyereküknek, vagy hajléktanokon, stb. Gyerekkorom hibátlan volt, minden szeretetet megkaptam a szüleimtől, nem ért semmi trauma, és mégis. Én érzékenyebb vagyok, azért sírok, és anyukám is ilyen, ő is sírós. :) De ugyanígy tudok sírni örömömben is. :)
3/4 anonim válasza:
Ja, és 32 éves nő vagyok. Utolsó voltam ...
4/4 A kérdező kommentje:
igaz. én is tudok sírni örömömben is :)
2014. ápr. 2. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!