Milyen betegségre utalnak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Levertség, türelmetlenség, enyhe depresszió, tömegiszony, zàrkozottsàg?
Egy családanya, aki nem jár sehova, csak vásárolni, gyerekeket óvodába vinni.nem barátkozik, otthon szeret lenni sajatz akaratàbol. Nem szereti a vendégeket, nem szereti a családi összejöveteleket sem. A férjével, és gyermekeivel jo a kapcsolata, viszont magában forduló tipus.
2014. ápr. 1. 21:06
1/6 anonim válasza:
Antiszociális életmód következménye! Egy-két sokat tanuló egyetemistával is előfordul. Lehet menni pszichiáterhez, vagy pszichológushoz, de szerintem egy kis társasági élet segítene a problémán. ( az egyetemista voltam, akiről beszéltem :) )
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) sokat gondolkodtam mitől lehet én, a gyermekkori traumákra fogtam, ami ugye elkiséri az embert egész életén át.
2014. ápr. 1. 21:17
3/6 anonim válasza:
Néhány idegrendszert érintő betegség is produkálhat ilyen tüneteket, mint pl. Parkinson-kór, Alzheimer-kór, Wilson-kór.
4/6 anonim válasza:
Igen, de a Parkinsonnál jellemző, hogy nehezen alkot fogalmat egy helyzetről, Alzheimer szintén valószínűtlen, mert már jelentkezett volna memóriazavar, a Wilson pedig sokkalta erőteljesebb lefolyású, illetve több fizikai tünet van.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2014. ápr. 2. 06:53
6/6 anonim válasza:
alacsony a magnézium szinted,legalább is jót tenne a magnézium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!