SOS! Egy szociopata rámtámadt a suliban. Mit csináljak ellene, mert ez nem az első ilyenje?
Najó. Lehet, hogy a szociopata jelső kissé durva volt, de elkezdtem az eset után olvasgatni erről és kivétel nélkül minden jellemző illik rá. Kedvesnek tűnik, de hazudozik, mindenkin átgázol csak hogy elérhesse a célját, látszólag sikeres és semmi bűntudata nincs azokért, amit tesz. Pedig amiket tesz az elég durva. A 3 év alatt, amióta egy osztályba (azóta megbukott) járunk, minden évben csinált valamit.
Kilencedikben elüldözte az egyik osztálytársunkat, ezért kiutáltuk, aztán megpróbálta visszahízelegni magát az osztályba mindenféle sütikkel. Szó szerint. Tizedikben fojtogatni kezdte az egyik osztálytársunkat, mert állítólag kibeszélte a legjobb barátnőjét. Dicsekedett is vele. De ezt senki nem látta. Ebben az évben meg engem talált be, mert kitalálta, hogy kebeszéltem a barátnőjének. Pedig semmit nem mondtam, még jóban is voltam vele akkor. Ezért képes volt rámtámadni, karmolt, tépett, ütött mindent. Ő egyetlen egy pofont kapott tőlem és most azt hazudja rőlam mindenkinek, hogy én voltam az a szemét, aki kibeszélte őt, aztán megverte.
Mit tudok vele kezdeni, mert nem akarom, hogy mással is ezt tegye? Írtam ilyen panaszlevelet az igazgatónak, de semmi eddig és ez még hétfőn történt. Valahogy bizonyítanom kéne, hogy valami baja van, hogy pszichológushoz küldjék, mert lehet, hogy valakibe maradandó kárt tesz majd. Azért félek ettől, mert az én eltűntnek hitt pánikbetegségem is újra előjött miatta. Mit tegyek? Nem szabadna ezt hagynom.
Ráadásul az illető lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!