Ez árthat nekem?
Figyelt kérdés
Az nyilvánvaló, hogy nem egészséges, de árthat nekem, ha naponta egyszer étkezem? Volt mikor kihagytam teljes napot, de ráerőltetem magam, hogy legalább egyszer egyek naponta. Így is rosszul érzem magam, és bűntudatom van, mert kövér vagyok(85kg), és ez nagyon bánt, rengeteget bántottak emiatt. De a lényeg, hogy lehet emiatt bármi fizikai bajom?
Kérlek, ne ítéljetek el emiatt, igyekszem változtatni, de mindig csak mélyebbre süllyedek.
17/f
2014. márc. 29. 19:02
1/1 anonim válasza:
Talán a mozgásmennyiségeddel van baj. Meg az sem mond sokat, hogy egy nap egyszer eszel. A krokodíl egy hónapban egyszer eszik, de akkor egy teljes antilopcsordát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!