Ezek a tünetek milyen betegségre utalnak?
Tiszteletem!
Úgy gondolom a felsoroltak alapján nem konkrétan személyiség zavart mondanék mivel ezek mondhatni tünetek, és pontos háttér információkat még nem tudni, de azok már lehetnek személyes jellegűek. Nem mellékes, hogy eléggé komoly dolgokat írtál. Éppen ezért ha gondolod bármikor, bármivel kapcsolatban írhatsz nekem az alábbi e-mail címre: gondolatokegykoponyabol@gmail.com
Ifjúságsegítő vagyok, igyekszem a legjobb tudásomnak megfelelően segíteni.
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
Ha kihányod az ételt mielőtt megemésztenéd, akkor nem jut a tested elég energiához és vitaminokhoz, ami magyarázatot ad a teljesítőképesség csökkenésére és fáradtságra is. Az ok nélküli sírás utalhat depresszióra, de más oka is lehet.
Szerintem elsősorban mindenképpen a bulimiából kéne kilábalnod. Utána sokkal jobban éreznéd magad mentálisan is, ha a tested elég energiához jutna. Persze ha ezután is fennállnak egyéb problémák, akkor persze nem árt azokat is kezelni.
Másodiknak igaza van. Azzal, hogy kihányod az ételt bármilyen hiánybetegség kialakulhat.
Az evészavart kell kezeltetned, az okoz minden más tünetet.
Nem jut a szervezeted tápanyagokhoz és kezd összezavarodni. A sírás annak lehet a jele, hogy a hormonháztartásod is összeomlóban van.
Ciklusod még van?
Fordulj orvos, mert nagyon-nagyon beteg lehetsz ha hánytatod magad, bele is hallhatsz idővel.
Én nem vagyok semmiféle szakértő, de szívesen beszélgetek Veled :)
25\L
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!