Utalhatnak valamilyen betegségre ezek a tünetek?
- Kb. 3 éve remegnek a kezeim, lábaim, a nyakam, stresszhelyzetben erősödik. Neurológián nem jöttek rá, mi ez.
- Gyomorproblémáim vannak, ami azt jelenti, hogy ha nem eszek egy óráig, már nagyon éhes vagyok, és egyébként a gyomrom is olyan hangosan korog, hogy az nem normális.
- Újabban észrevettem, hogy sokkal többet tanulok, mint az ismerőseim, mégis sokkal rosszabb eredményeket érek el. Most ott tartok, hogy szinte már mindenből megbukok.
Vércukorszintemet vizsgáltattam, mert mert felmerült az is, hogy ilyen fiatalon már cukorbeteg vagyok. Az eredmények alapján azt mondták, semmi bajom.
Vérnyomásomat is mérték, az inkább magasabb volt a kelleténél.
A Magne B6 biztos működik tanulásnál, de ha ezek a problémák összefüggnek, inkább szeretnék rájönni az okára, és nem gyógyszerekbe menekülni. De amúgy köszi a tippet, ki fogom próbálni.
A kockacukor az miért is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!