Menjek orvoshoz vagy elmulik?
Nem haltak ki belőled az érzések, csak próbálod elfojtani magadban. A bulik, hangos zene-pia mind elveszi a figyelmedet, kitombolhatod magad. Egy ideig én is ezt csináltam, de rájöttem, hogy átmeneti megoldás. Most vagy abban a fázisban, hogy lesz*rsz mindent. Ugyanez volt nekem is, úgyhogy tudom milyen. Szerintem majd az idő megoldja, főleg, ha egy új szerelem talál meg téged. :)) De ha mégis úgy érzed, hogy gondok vannak, akkor keress fel egy szakembert, egy pszichológust, vagy egy kineziológust. Gondolom suliba jársz, elvileg ingyenes tanácsadásnak is kell lennie. Sok sikert, remélem hamar túl leszel rajta! :))
*Karina*16*
Én az orvosokkal megjártam a poklot így azt mondom felesges orvoshoz menned. Ez nem egy betegség, úgy értem annyit tudnának tenni, hogy teletömtek gyógyszerekkel, amik teljesen tönkretesznek és mindegyik elvesz egy kicsit belőled míg végül rosszabb lesz, mint eredetileg.
Szerintem ez érthető dolog, most egy kis időre van még szükséged. Ez szép lassan rendeződni fog, ne okold magad. Mamáddal tölts még egy kis időt és legyél vele rendes, de az hogy nem érzel semmit nem a te hibád. Nekem is volt ilyen időszakom. Most meg túl érzelmes vagyok éppen, amitől a falra mászok egyébként :)
El fog ez múlni nálad is, szerintem felesleges orvoshoz menned. Pszichológushoz fordulhatsz, lehet jót tenni ha meg tudnád valakivel beszélni az érzéseidet, vagy azok hiányát. Érzéseid vannak most is, csak elnyomod őket. Lehet tudat alatt csinálod mert ez most sok neked és nem akarod érezni azt a sok rosszat. Idővel majd rendeződik.
Addig is rendezd le magadban ezeket és gondold át mit akarsz. Remélem eszedbe se jut ártani magadnak vagy hülyeségeket csinálni. Gondolja arra, hogy még nagyon fiatal vagy meg fog változni minden és jobb lesz. Tényleg így lesz, és akkor érthetetlenül fogsz visszatekinteni ezekre az időkre.
Addig élj ahogy tudsz, de ne zárkózz el az érzések elől. Találsz majd megint valakit, akit szeretsz és aki szeret téged.
Mellesleg én néha visszasírom azt az időszakot, amikor mindegy mi történt nem éreztem semmit. Most sokkal inkább átérzem a sok rosszat és ez néha tönkretesz. A jó érzések azok jók, persze... Emlékszem amikor nem éreztem semmit akkor az zavart és azt akartam megváltoztatni. De így se a legjobb. Hát szóval ez van :)
Csak arra gondolj, hogy csak olyasmit tegyél meg amivel nem bántasz másokat és amit később nem fogsz nagyon bánni/szégyellni.
17:57 vagyok. Véletlenül elküldtem :D
Na tehát 3 dologra tudok gondolni, ami segíthetne.
1, megbarátkozol a helyzettel és kivárod, amíg szép lassan minden megoldódik
2, kitűzöl magadnak egy új célt, keresel valami hobbit vagy hasonlót hogy le tudd magad foglalni rendesen és csinálj valami olyat, aminek értelmét látod.
3, kell valami nagy, valami ütős. Ami kilendít ebből a helyzetből, ez lehet jó (de mivel azt mondtad nem vált ki belőled semmi különösebb érzést) vagy lehet rossz is. A lényeg, hogy valami tényleg komoly legyen és érezz valamit, aztán onnantól majd megy magától.
Nem tudom mennyire tűnik hülyeségnek, vagy mennyire érthető. Remélem azért minden rendben lesz.
És egy pohár ital mégis milyen érzelmeket kellene kiváltson belőled? Én nem ilyesmire gondoltam. Hanem valamire ami egy átlagos embernek már kissé durva ÉRZELMILEG, de neked most talán segítene kicsit újra érezni.
Az senkinek se jó ha szétcseszed magad mert neked már az egész mindegy és nem különösebben érdekel. Akkor legalább csajozz és érezd jól magad :D hátha valamelyik iránt majd érzel valamit.
Ha tényleg semmi nem segít akkor még mindig marad a pszichológus. Gyógyszert nem érdemes szedni, az úgyse használ és ilyenkor nem arra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!