Úgy érzem, hogy elittam az agyam. A 20-as éveim elején járok, sík hülyének érzem magam. Mit tegyek? Az agysejtek újratermelődnek, ha nem iszom?
Az id.sejtek speciális tulajdonsága,hogy újratermelődésre nem képesek.
Szimpla hétvégi bulizástól azért nehéz elinni minden agysejted.Mióta csinálod ezt?Mennyi alkohol fogy hétvégente?
#1/4: látom azért neked van némi fogalmad erről a dologról. Tudsz javasolni valami megoldást a pszichológuson kívül?
#2/4: ahogy elnézem a válaszodat, te sem lehetsz okosabb egy segédmunkásnál... esetleg te magad is az vagy velem ellenben. Egyébként volt osztálytársamnak (gimnázium) 4-es érettségije van és volt akkora gyökér, hogy 1 év után otthagyta az okj-s képzést és elment segédmunkásnak. Napi 7000 Ft-ot keres és minden reggel 6-kor szedik fel a "kisbót" előtt furgonnal és neki az jó.. nem feltétlenül buta egy segédmunkás.. persze nyilván a nagy részük majdnem, hogy teljesen analfabéta de hát ez van
Inkább csak sörözök, abból kb. 4-5, esetleg 6 doboz, rövidezni nagyon ritkán szoktam és nem sokat, mert vannak megrázó tapasztalataim pár évvel ezelőttről, mikor úgy berúgtam, hogy azt sem tudtam melyik bolygón vagyok...
szóval marad a sör:D pubokban ugyanez. Amúgy először 14 vagy talán 15 évesen rúgtam be, utána meg voltak alkalmak mikor megismétlődött kb. 2 hetente vagy 3. Ráadásul kis csórók voltunk és mindig kalinkát, hubertust vagy napoleon konyakot vettünk meg voltak azok a kis billentős felesek még anno amikor 110 Ft volt és rendes alkoholtartalma volt, persze tudom, hogy kommersz azóta is szóval nem a legigényesebb piák voltak..:D... most hogy visszagondolok.. szégyen..:P ( egyébként az ősök nem tehetnek róla. Túlságosan megbíztak bennem ami hiba volt. Én voltam a hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!