Egyszer fenn, egyszer lenn. Na de így?
Sziasztok!
Két kérdésem lene,amik kapcsolódnak egymáshoz:
1.:Miért lehet az,hogy nagyon gyakran váltakoznak az életemben az "egyszer fenn,egyszer lenn" időszakok?Kb.Egy hétig teljesen jól érzem magam,semmi bajom,boldog vagyok,azután előjönnek bennem a régi,rossz dolgok(amikből sajnos igen bőven jutott)és kb.másfél,2 hétig teljesen magam alatt vagyok,majd hirtelen megint minden megváltozik.És ez így megy folyamatosan már lassan 2 éve.
2.:A másik kérdésemnek elég sok köze van az elsőhöz,majdnem ugyanaz.Miért lehet az,hogy egyik nap még nagyon rossz kedvem van,legszívesebben meghalnék a fájdalomtól vagy a szomorúságtól,másnap reggeltől azonban mintha az égvilágon semmi bajom nem lett volna korábban sem.Boldog vagyok,mosolygok,pozitívan látom a dolgokat stb.
Alapból egy nagyon érzelmes ember vagyok,aki nagyon a szívére veszi a dolgokat(rosszat,jót egyaránt).Sajnos nagyon nehezen dolgozom fel a rossz dolgokat(kb. olyan szinten,hogy ami másnak egy hét,nekem minimum egy év :S).
Szerintetek ez mi lehet?Depresszió?Vagy ez most csak egy ilyen időszak? :S
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát igen,ilyen vagyok,nem tudok változtatni,de sajnos sokan nem értenek meg,mert mások,mint én.Ezért hiszem azt szinte mindig,hogy velem van a baj.Vagyis hogy baj van velem.. :S
a bipoláris személyiségzavar, másnéven mániás depresszió teljesen más, nem csak "egyszerűen" egyszer fenn-egyszer lenn, ott nem naponta meg hetente váltakozik az ember hangulata.
ez egyszerű hangulatingadozás, érzékenység. én is ilyen vagyok, csak nekem több hétig tart a rossz hangulatom, és piszok szélsőségesen... olyankor aludni se tudok éjjel, és ezért még rosszabb a kedvem. aztán egyszer csak semmi baj. de aztán újra...
de mindez semmi a bipoláris személyiségzavarhoz.. volt egy barátom, akinek az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!