Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szédülés, mitől lehet? (Részle...

Szédülés, mitől lehet? (Részletek lent! )

Figyelt kérdés

Pár éve kezdődött nállam, hogy külömböző mértékekben szédülök/félek az utcán az úttest közelében, kereszteződésekben ahol az autók mennek, félek átmenni a zebrán, ha autó van a közelben. Úgy érzem "kicsúszik" a talaj alábam alól, úgyan ez van a magas helyeken, mozgólépcsőkön, multkor egy nagy bevásárlóközpontban is szédelegtem, úgy éreztem meg kell hogy kapaszkodjak valamiben, mert különben elesek. Gondoltam rá, hogy lehet pánikbetegség, lehet hogy nem de ezzel kapcsolatba van egy furcsaság: az egész kb. akkortól kezdődött mióta, egy ideje monjuk eég gyakran "italozgatom". Ez hetente kb 3-4 alkalom, van hogy csak egy üveg bor, van hogy 3-4 sör és egy 2dl Tömény is lecsúszik esténként. Lehet e ez a szédelgős állapot ennek a következménye, csak mert volt amikor hetekig nem ittam és akkor mintha csökkent volna?!

Fura, hogy mikor be vagyok "pittyentve", teljesen elmúlik a szédülés és a félelem is. Nem rég volt teljes kivizsgálásom, a labor nem mutatott semmit.

Már elhatároztam, hogy abba hagyom az ivást, most várom a javulást, hogy tisztuljon az agyam. Jól gondolom?!

2014. márc. 20. 09:30
 1/3 A kérdező kommentje:
A kérdező vegyok: ja és a szédülés sosem akkor van amikor "be vagyok italozva", hanem józan állapotban. Az egész kb. 2 éve tart.
2014. márc. 20. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni ilyen, mindig ha lépcsőn megyek, vagy zebrán. Szerintem pánik, megjegyzem én sosem iszom. Nekem akkor kezdődött kb., mikor betöltöttem a 30-at.
2014. márc. 20. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer próbáld ki, hogy ha fejhallgatóval zenét hallgatsz, akkor is rád tör-e ez a félelem.

Mindenesetre nem ártana egy szakembert felkeresni vele.

2014. márc. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!