Gáz ha nem érzek semmi rosszat ha hazudok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:47
1/9 anonim válasza:
Mivel feltetted ezt a kérdést ezért még magadat is becsapod. Ha tényleg nem éreznél semmit ezzel kapcsolatban akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.
2/9 anonim válasza:
Én azt tapasztalaom, hogy az emberek megfelelési kényszerből hazdnak főleg. Mert félnek, hogy ha az igazat mondják, akkor nem fogadnák el őket. Szóval ilyen álarcokat építenek. És az a gáz ezekben a hazukságokban, hogy részben bújkálások, gyávaságok.
3/9 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval. sokkal jobb büszke hajléktalannak, megerőszakolt lánynak, összevert iskolásnak lenni, mint hazugságokkal kisiklani a problémák elől.
elvégre az emberek arról híresek, hogy jól viselik az őszinteséget, és jól kezelik a problémákat.
4/9 anonim válasza:
Az elso valasziro meg is valaszolta a kerdesed:)Erzel rosszat mikor hazudsz es tudod azt hogy gaz lenne ha nem igy lenne.Azt hogy ide irtal a legnagyobb bizonyiteka hogy igenis rosszat erzel mikor hazudsz.:)
5/9 anonim válasza:
...Az hogy ide irtal...
Javitva.:)
6/9 A kérdező kommentje:
jól eső érzés hazudni nekem. nem rossz. csak szebbé teszi az életem, olyanná, mint egy mesét
2014. márc. 23. 10:29
7/9 anonim válasza:
ebben az esetben tényleg nem jó dolog. ez egy fajta függőség, valószínűleg az unalmas életed kompenzálod vele. inkább keress vlami értelmet az éeltben, hogy színes életet élhess, ne csak hazudd. idővel úgyis rájönnek az emberek, hogy megszállott hazudozó vagy, és otthagynak.
9/9 anonim válasza:
Van igazsag abban amit az utso irt.
De kerdeznem hogy a meseve valtoztatja az eleted akkor miert kerdezel minket hogy gaz-e ez?
Buntudatod van akar mennyire is nem akarod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!