Hogy akadályozzam meg hogy kárt tegyek magamban és
ezáltal a férjemnek rossz legyen? Ossze vagyok zavarodva
egyre rosszabb mit tegyek?
Ha nem segít sem vesztesz semmit. Max ugyan ott leszel, mint most vagy.
De gondolj bele, ha nem segít az egyik fogorvos, akkor nem az a megoldás, hogy nem mész többhöz, hanem ha keresel egy jobbat.
2014. márc. 18. 00:35
A férjed tud segíteni! Mutasd meg neki, azt amit ide írtál, és beszélgess vele! Hallgass rá mindenben, és ne tegyél kárt magadban sem. A férjed tudni, fogja, hogy mit tegyél! Akármennyire is összezavarodtál, feküdj le aludni, és beszélj vele, vagy a szüleiddel, vagy bárkivel a közeledből.
2014. márc. 18. 00:37
13/24 A kérdező kommentje:
A férjem azt mondja nincs semmi bajom és azt mondja elveszi az internetet mert az minden baj okozója. Mert a ruhakat is igy adtam el és hogy felejtsem el és vegyek magamnak ujakat de olyat nem tudok venni értitek? Ugy képzljétek el hogy évek óta meg ettem egy nagyon szép ruhát most az egyik ruhárol beszelek amit sose viseltem még sokszor felprbáltam és neztem a tükör előtt az a ruha én vagyok voltam a tökéletes ruha sajnos nem sok ilyen van amit elképzelsz álom és jól is áll. Pont azért nem hordtam mert különleges alkalomra tartogattam. Erre masik én úgy dóntött ez túl hosszu és nem kell. A férjem már nagyon kiakasztom 1 hónapja ezt mondom neki nagyon ki van, és amúgy kiakadna az orvos is hogy ilyennel megyek hozzá felfogom hogy ez masok szemében nevetséges. De félek attol félek mególöm magam hogy nem vagyok ura magamnak ill hogy egyik énem megól engem . Nehéz ezt elmagyarazni. Régen szedtem gyógyszert félelmeim voltak de az erősítette suicid hajlamaim akkor az orvos is azt mondta ne azedjek semmit. Hozzáfrnék gyogyszerekhez egyébként de tudom mikor egy kis frontin bennem van késztetést érzek legyen még tóbb és akkor lazán a metro alá ugranék nem lenne jó. Probalok normalis maradni nyugtato nelkul is ugy erzem tul tompa vagyok. Nagy baj van de ki akarok ebbol maszni!! Ki akarok ebbol szabadulni! Felfogom hogy infantilis a ruhak miatt depizni de nem megy tennem ellene! Agresziv vagyok már vagy sirok . Nem tudom mit tegyek
Szerintem az öngyilkossággal szemben az nagyon erős érv, hogy legyél kiváncsi mi lesz veled. Hova vezet egy ilyen élet, mint a mostani tiéd, mi lesz ebből 10 év múlva. Én itt alig ismerlek és érdekel a kérdés. Téged is érdekelhet. Hova lehet kiküzdeni magad innen :)
Meg itt írod, hogy te is látod, hogy van ebben valami vicces, hogy az ember gyűjtögeti a ruhákat és aztán meg eledja. Mosolyodj el rajta te is akkor.
Kicsit olyan ez, mint a keleti szerzetesek akik homokból építenek aprólékosan egy mandalát aztán meg elfújják, elsöprik. Volt nincs.
http://www.youtube.com/watch?v=10084L3Pqsc
2014. márc. 18. 01:02
Kihez jártál, és mit mondott erre?
És másfajta mentális segítség?
Csoportos foglalkozások?
Kineziológia, NLP, családállítás, stb?
2014. márc. 18. 01:31
És mióta érzed 2 embernek Magad? Mikor volt először ilyen élményed?
2014. márc. 18. 01:32
Pszichiátria. Több ember jár oda, mint gondolnád, nem szégyen segítséget kérni. Minél hamarabb megteszed, annál hamarabb vége lesz, vagy legalábbis enyhül a dolog. Háziorvos is be tud utalni. Vagy kereshetsz magánt. Mindenesetre mindenképpen keress segítséget! A férjednek pedig nincs igaza, az internet nem a kiváltó ok, ebben biztos vagyok. Könnyebb valamire fogni, mint belátni, hogy baj van. Ha fontos vagy neki, akkor meg fogja érteni.
2014. márc. 18. 01:34
18/24 A kérdező kommentje:
Egyebkent mindig is 2 embernek ereztem magam csak eddig azt hittem ez azert van mert ikrek a hiroszkopom azert vagyok hol ilyen hol olyan. Bar aki linkelte a bipolaris zavart annak is igaza lehet. Mert sok mániám volt már. Ruhavasarlas is pl. De ezokat nem bantam meg de az eladast igen mert nem visszacsinalhato. Mert pl ha veszel azt vissza is viheted ha idoben rajottel hogy csak egy mania volt es sose fogod hordani. De ha mar eladtad nem tudod visszaszerezni
Na! Mióta érzed 2-nek magad??
2014. márc. 18. 01:54
20/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok erre pontos vlaszt adni mondom talan mindig is igy volt
Kapcsolódó kérdések: