Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez anyakomplexus vagy leszbiku...

Ez anyakomplexus vagy leszbikusság?

Figyelt kérdés

A lányom 23 éves.

Nehéz gyerekkora volt, az anyja pszichiátriai beteg volt, amikor a lányom 13 éves volt, az anyja elhagyta a családunkat egyik napról a másikra.

Voltak olyan megnyilvánulásai a lánynak, amik aggasztóak voltak, de annak nyilvánítottuk, hogy hirtelen megszűnt az anya szerep.

Mindig idősebb fiúi voltak, kb 10 évvel voltak idősebbek nála, az előző fiúja 4 évig megvolt neki.

Minden normálisnak tűnt, úgy tűnt, mintha kiheverte volna a régi szenvedéseket.

De pár hete szakított a párjával, és beállított egy nála 10 évvel idősebb 2 gyerekes anyával!!!!!!! Egy tipikus 33 éves anyuka típusú nővel, akinek a nagyobbik lánya 8 évvel fiatalabb a lányomnál!! A lányom fiatalos vékony lány, így a két kislány olyan, mintha testvérek lennének!

Mondtam a lányomnak hogy menyjen el pszichológushoz, de hallani sem akar róla. Azt mondta, ez nem újkeletű dolog, 3 éve kerülgették egymást ezzel a nővel.

Most a lányom tényleg a nőket is szereti, vagy küldjem pszichológushoz??

2014. márc. 16. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy minden rendben vele, boldog, nem depressziós, akkor szerintem felesleges pszichológushoz küldeni, a biszexualitást nem lehet gyógyítani. Egyik biszex barátnőm is mindig idősebb nőket néz ki, de akad ilyen a fiú barátaim körében is. Biztos megvan az oka annak, hogy ez van (nagy valószínűséggel az, amit meséltél az édesanyjáról), de ha ez teszi boldoggá, és az anyja eltűnését már feldolgozta, akkor felesleges orvoshoz rángatni szerintem. A bi hajlamai miatt biztos nem érdemes.
2014. márc. 16. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát az egy dolog, hogy biszexuális, az már furcsább szerintem, hogy egy két gyermekes nővel jött össze. Mármint nem is az a baj, hogy 33 éves, hanem, hogy már családja van! Valószínűleg eléggé máshol tartanak az életben. De én a helyedben nem erőszakoskodnék a dokival, mert megeshet, hogy ki fog hagyni téged az életéből, mondván, te nem érted meg őt. Szerintem hagyd, hogy csinálja a amit szeretne, lebeszélni úgyse tudod, de legyél ott támasznak, és hallgasd meg.
2014. márc. 17. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj ne...és a lányod sosem beszélt róla h vonzódik a nőkhöz?Együtt volt egy pasival 4 évig aztán a szakítás után pár héttel beállított egy családos nővel hogy őt szereti?Ez nekem kicsit merésznek tűnik...egyébként meg az biztos h kényszeríteni pszichoterápia nem lehet senkit nem is lenne értelme...sokféle dolog állhat a háttérben valószínű benne van az anya hiánya.
2014. márc. 17. 22:39
 4/4 anonim válasza:
Nem értem..ha a te lányod, akkor az anyja?? te vagy a nevelő anyukája vagy micsoda?
2016. jan. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!