Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kell viselkedni akkor,...

Hogy kell viselkedni akkor, ha a párunknak egy EÜ. Szűrésen felfedeztek valami daganatszerűséget a szervezetében?

Figyelt kérdés

3 napja volt egy teljes, éves EÜ szűrésen, ami a biztosításából adódik, el kell mennie minden évben, renszeres. Találtak valamit a veséjében, ami nem folyadék alapú, hanem szövetes anyag, 5 cm. További vizsgálatok elé néz (CT), hogy kiderüljön, hogy mi lehet. Daganat vagy sem, rosszindulatú vagy sem, stb. A kérdésem, hogy én, - mint az illetővel együtt élő párja - aki a legközelebb áll hozzá, milyen módon viszonyuljak. Elég erős nőről van szó és nem sokat beszél róla, de látszik, hogy gyötrődik miatta. Friss a dolog, még az elején vagyunk.

Ilyenekre gondolok, hogy hozzam-e szóba vagy ne. van még 2 gyerek, a nagy tudja, a kicsi nem. (20 11)Segíteni nem igazán tudok, ő mindent intéz ezzel kapcsolatban, legfeljebb, hogy elmegyek vele, elviszem, ha kell mennie, de ez természetes.

2014. márc. 12. 09:10
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:

"legfeljebb, hogy elmegyek vele, elviszem, ha kell mennie, de ez természetes"

Egyelőre ennyit tehetsz. A további majd attól függ, mi lesz az eredmény.

2014. márc. 12. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha valamit is kimutatnak, érdemesebb más orvost is megkérdezni. Esetleg elmenni másik kórházba, másik megyébe, teljesen elölről kezdeni a vizsgálatot.

Tapasztalatom, hogy az orvosok olyan broblémákon is lovagolnak, ami valójában nem is ló!

Sok esetben kimutatnak valami nem létező elváltozást, csak azért, hogy fontosságuk erősítsék!Na meg a megtermelt gyógyszert is el kell adni valakinek!

2014. márc. 12. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:

én rákos voltam, szerintem személyiség függő, hogy ki mit igényel ilyenkor támasznak és ki mit nem

a leírás alapján, nekem ilyen elfojtós személyiségnek tűnik

amúgy koránt sem biztos, hogy rosszindulatú daganatról van szó

2014. márc. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!