Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen "depressziós"?

Miért vagyok ilyen "depressziós"?

Figyelt kérdés

mostanában annyira ki vagyok borulva.

szinte sosem nevetek, mindig csak szomorkodok, állanóan sírok, néha csak úgy a semmiért.

most is sírok, bár most olyan zenét hallgatok...

úgy érzem különc vagyok nincs itt helyem, és már párszor megfordult a fejembe az öngyilkosság is.

este is az ágyban amikor próbálok elaludni, csak úgy rám tör a sírás.

miért van ez?:(

2014. márc. 6. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg megbeszélni valakivel,akiben bízol.
2014. márc. 6. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

13-19 éves koromig nekem is ilyen nyűgjeim voltak,szerintem majd kinövöd.

2014. márc. 6. 19:07
 3/5 anonim válasza:

Ahogy az előttem válaszolónak úgy az én életemben is volt egy ilyen időszak, mindaddig amíg csodálatos módon minden gondom elillant, jó dolgok történtek velem és ezzel együtt én is egyre pozitívabb személyiség lettem. Remélem veled is megtörténik ez és boldog leszel! Öngyilkosságra semmi képpen ne gondolj, mert az nem old meg semmit. Az csak égy álságos könnyebnek tűnő út, de mindenki életében vannak nehezebb és szebb pillanatok amikkel szembe kell néznünk és túl kell esnünk rajta, majd amikor ez bekövetkezik felemelt fejjel tovább kell lépnünk és azt mondani: Na ezt is megoldottam! A legjobb barátoddal, testvéreddel, szüleiddel beszéljétek meg ezt a dolgot és együtt lépjetek túl rajta! Sok sikert kívánok ehhez és minden jót amit csak lehet!

Remélem tudtam segíteni!

2014. márc. 6. 19:20
 4/5 anonim válasza:
Szia! Ha van kedved beszélgetni akkor írj rám, én is ilyenben szenvedek körülbelül tavaly augusztus óta :(
2014. márc. 7. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:

hát, 13 éves vagyok most :((

utolsó válaszoló: akkor rád írok :)

köszönöm a válaszokat

2014. márc. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!