Mi történne, ha egy teljes napra leállna a mobiltelefon hálózat?
Káosz? Tömeghisztéria?
Mi lenne a telefon függőkkel?
Szerintem az internet elérhetetlensége sokkal rosszabb.
Vagy netalán egy félnapos áramszünet?
(9 hónap múlva pedig rekord gyermekáldás.)
#3,
tudod, a felvazolt esetben az eppen nem otthon levo emberek internetje is elerhetetlen lenne, amihez pedig mar utkozben is hozzanottek, epp ez a lenyeg.
egy ideig, se hivas, se email, se facebook, se hirek, se sms, semi lehetoseg csakugy kapcsolatba lepni valakivel vagy masoktol fogadni uzenetet, kozben a zsebinterneten nem olvashatoak hirek, hogy mi lehet a baj, cask arra alapozhatsz, amit radioban hallassz, esetleg nyilvanos helyen TVben.
Megprobalhatsz felhivni ismerost utcai vezetekes telefonfulkebol, ha meg talalsz ilyet, de azert fizetni kell s ha a hivott fel nincs vezetekes telefonja kozeleben (ha egyaltalan van olyanja!) akkor igz sem tudod felhivni.
szerintem tomeghiszteria lenne, mert az emberek mobiltelefonfuggok mar.
Konkrétan mit értesz "tömeghisztéria" alatt??
Apokalipszis? Fosztogatnák a boltokat, mert itt a világvége?
Sírás, zokogás, pánik?
Egyébként alul méretezettek a mobil hálózatok, csak hazug reklám a 4G lefedettség.
Esetleges katasztrófaelhárításnál civil hívásnak esélye sincs, mert valamennyi kapacitást a hivatalos adatforgalmazás köt le. (Nincs külön hálózatuk a szerveknek.) Ilyen blokkolás többször előfordult, mégsem emlékszünk rá pár nap után.
Valamelyik USA nagyváros áramszünete után 9 hónappal viccen kívül születési rekordok dőltek meg.
ja, a King Kong filmben mondták ezt.
persze, hogy kamu a 4G, mivel cask ott érhetô el, ahol 200 méteren belül találsz valami WiFi-t vagy az otthoni internetedet :) lefedettség csak nagyobb városok, azokban is inkább csak belváros, ahol minden kocsma, kávézó, hotel ajánl ingyen WiFi-t is.
Miért emelted ki ezt a kérdést??
Kocka barátaim körében terjed egy passzió.....:
médiaböjtnek hívjuk.
Önmegtartóztatva nem használunk pár napig semmilyen informatikai kütyüt.
Tök jó így, de nekem a legjobb az volt a legjobb, amikor újra bekapcsoltam.
Miért tetted fel újra a kérdést??
És mi az a tömeghisztéria?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!