Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Semmi nem tud boldogga tenni,...

Semmi nem tud boldogga tenni, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Eddig egy pas cipo es feldobott vagy egy uj ruha, most azonban semmi nem kepes boldogga tenni, egesz nap szomoru vagyok, stresszes az egyetem miatt, hianyoznak a szeretteim, es maganyos vagyok.
2014. márc. 2. 16:03
 1/6 anonim válasza:
Találj hobbit, hallgass (vidám) zenét, alkoss valamit! :) Nekem utóbbi szokott némi vidámságot hozni (amikor picit zenélek, vagy programozóként írok egy programot ami működik és látványos).
2014. márc. 2. 16:15
 2/6 anonim válasza:
#1 vagyok: Ja és igen. Ami talán a legfontosabb: ne fókuszálj arra, hogy magányos vagy meg rosszul érzed magad. Az rontja a helyzetet. :)
2014. márc. 2. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:

De nem tudom magam lekotni. Hiaban olvasok, egy ido utan masfele terelodnek a gondolataim.

Nem tudok hobbit talalni, mert egyszeruen mindenbol elegem van. Van egy srac, aki evek ota tetszik, de o megintcsak ott lakik, ahonnan en jottem, szoval egyetem alatt megcsak nem is lathatom :((

2014. márc. 2. 16:25
 4/6 anonim válasza:

És nem tudod tartani vele a kapcsolatot? Facebook, ilyesmi?

Vagy barátnőkkel? Ha valakivel tudnál beszélgetni, az sokat segítene szerintem, lefoglalna, elterelné a gondolataid.

Ha nincs éppen olyan jó barátnő, esetleg régi osztálytársakat megkereshetnél, szép sorban, akár csak egy beszélgetésre. :)

2014. márc. 2. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk beszelo viszonyban... Nem irhatok folyton ismerosokre, hogy beszelgessek veluk, mert mindig melyponton vagyok. Nekik is kell tanulni, van eletuk...
2014. márc. 2. 16:42
 6/6 anonim válasza:

Figyelj, megmondják, ha nem érnek rá, veszíteni valód nincs. :)

De akkor más ötlet: én is eléggé egyedül vagyok (egyetlen barátom van, akivel beszélek és slussz), és nekem tök jó élmény egy rapid randi, tudom ajánlani neked is. Nem feltétlenül párkereséshez, hanem akár csak ahhoz, hogy beszélgess emberekkel, szerintem tök jó élmény, kikapcsol. :) Plusz barátságra lelhetsz, akár a lányok között, vagy párra is.

2014. márc. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!