Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nem akarok már élni.

Mit tegyek? Nem akarok már élni.

Figyelt kérdés
Nincsenek céljaim, nem vagyok jó semmiben, mindent csak kényszerből csinálok. Most fogok érettségizni, nem érdekel, hogy hogy fog sikerülni, nem tanulok. Nem akarok továbbtanulni, mégis a családom unszolására megjelöltem egy szakot, ami nem is érdekel. Nem tudom, mit kezdjek magammal, legszívesebben meghalnék. Félek az emberektől, nem is szeretem őket különösebben, önbizalmam nulla, barátaim alig vannak, párkapcsolatra még gondolni sem merek. Senki sem szeret, senkinek nem kellek. Persze, erről csak én tehetek, de nem tudom, hogy másszak ki a gödörből, mit tegyek.
2014. márc. 1. 20:40
 1/3 anonim válasza:
foglalkozz olyannal amit szeretsz, kezdj el beszélgetni egy emberrel akivel összebarátkoztok
2014. márc. 1. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolkozz picit többet azon, hogy mire vágysz. Valahogy csak elképzelted régebben a felnőtt énedet? Hogyan képzelted? Mi gátol meg abban, hogy majd úgy élhess? Gondolom, azért nem azt gondoltad, hogy mindenféle erőfeszítés nélkül milliomos leszel, vagy majd eltartanak és mindenki imádni fog. Küzdjél, az élet egy jó kis stratégiai játék, hidd el, élvezni is lehet, ha más oldalról közelítesz. Miért félsz olyanoktól, akik ugyanolyanok, mint te, ők is félnek tőlek, arra nem gondolsz? Csak jól leplezik.
2014. márc. 1. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előttem írók jól líták a dolgookat :)

Amúgy fiú/lány vagy?

2014. márc. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!