Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem, depressziós...

Azt hiszem, depressziós vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem pszichológushoz menni.
2014. febr. 26. 23:38
 1/7 anonim válasza:
Akkor vegyél erőt magadon hogy ne legyél.sportolj,menj a barátokkal ide oda. bicajozz. csajozz ha fiú vagy. örülj neki hogy csak ennyi a bajod!! én depresszios ,gyógyszer és szerencsejáték függő vagyok,aki nem akar élni. én már nem tudok kijönni ebből! neked még adott az esély!
2014. febr. 26. 23:43
 2/7 anonim válasza:
En is depresszios vagyok, es en sem akarok pszichologushoz menni, mar ugy vagyok h nem erdekel semmi lesz ami lesz ugy sem tehetek ellene semmit.Bele torodtem.Hasznos tanacsot nem tudok adni,mert magamon sem tudok segiteni, viszont annyit tudok mondani h nem vagy egyedul, sok ember van itt gy.kerdeseken akik depisek..
2014. febr. 27. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jó kedvem lenne irnám a szokásos: sportoljmozdulj ki,blabla szöveget..de mostanában nagyon nem érzem....tök egyedül vagyok,senkivel se lehet barátkozni,semmit se,mindenki felszínes,jópofi,s itt ki is merül,minden társas kapcsolatom.

Sportolj,igen hogy egyedül dicsekedhess magadnak de jól nézel ki? Barátok? kik? Mindegy más talán vidámabbat tud neked írni.

L 26

2014. febr. 27. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Fú, ti szinte még nálam is rosszabbak vagytok! :DD Depressziós banda!
2014. febr. 27. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,kedvességed tartsd meg magadnak :)
2014. febr. 27. 14:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval ezért nincsenek barátaim...? :D
2014. febr. 27. 14:28
 7/7 anonim válasza:
szerintem menny el egy kocsmába egy-két ismerőssel (ha nincs akkor egyedül és majd ott szerzel haverokat) és rúgjál be. hidd el, utána minden jobb lesz. csak a másnap lesz kicsit nehéz.
2014. márc. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!