Depressziora orbancfu? Valakinek segitett? Hany nap/het utan kezd hatni? Tea vagy cseppekben jobb szedni?
Gondoltam,hogy jo lenne elkezdeni sportolni de nincs annyi sok idom,foleg most,hogy vizsgaim lesznek. :// Az orbancfuvet meg mindenkepp ki probalok akkor.
Egyebkent vitaminokat lehet szedni amitol jobban nonek? Elegge alacsony vagyok es mostanaban eszre vettem,hogy nem novok semmit.
Arra a depresszióra, ami a vizsgázó fiatalokra jellemző, Miquel válasza nagyon jó. Valaki megkérdezte, mitől ilyen okos Miquel. Azt én sem tudom, de 60 évem volt rá, hogy kipróbáljam a gyakorlatban, hogy a sport, a napi mozgás, a kirándulás nagyon sokat segít a szorongások oldásában.
Van egy nagyon jó régi szorongásoldó gyógyszer, ami az orbáncfűn kívül még 5 hasonló hatású gyógynövényt tartalmaz. Gyógyszertárban és Rossmanban is lehet kapni. A neve: Wörishofener Nervenpflege, a zöldcsíkos. (más színű dobozban hasonló névvel más gyógynövénykészítménye is van ennek a gyárnak). A gyógyszernek mellékhatása nincs. Szedhető kisebb adagban napközben kedélyjavítóként, és 3-4 db-ot este bevéve altatóként.
Mivel vége a vizsgaidőszaknak, a kedélyjavító gyógyszer mellett a kedélyjavító élményeket javaslom gyűjteni. Használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!