Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tonkretesz az egyetem, de...

Tonkretesz az egyetem, de nincs kivel beszeljek errol, maganyos vagyok; mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10:

Miért lenne számukra hatalmas csalódás? Engem konkrétan nem érdekelt, hogy kinek csalódás és kinek nem az. Egyedül a szüleim tudtak róla, senki másnak nem mondtam el. Nekik is csak azért, mert konkrétan a szociális fóbiám miatt nem mertem még csak telefonálni sem, úgyhogy valakinek időpontot kellett kérnie...

Ha megengedheted magadnak, akkor nyugodtan menj el egyhez, biztos találsz az interneten valakit. Ha pedig győri vagy (mivel nem írtad, hogy hova jársz egyetemre/hol laksz), talán én is tudok ajánlani egy jó orvost.

2014. febr. 26. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, MIÉRT az a válaszod mindenre, hogy a szüleid számára ez, a szüleid számára az?

Vedd már észre: a SAJÁT életedet éled! Nem csinálhatsz mindent örökké úgy, ahogy a szüleid akarják!

A saját további negyven munkával töltött évedet készíted most elő. Nem az a lényeg, hogy most túléled-e ezt az egy évet vagy két évet. Az a lényeg, hogy akarod-e AZ EGÉSZ TOVÁBBI ÉLETEDET azzal tölteni, amit most tanulsz.

Én úgy látom, hogy nem. Úgyhogy lépj.

2014. febr. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!