Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lenne a megoldás?

Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Nincs életkedvem,úgy érzem semmit sem tudok megcsinálni.Szinte mindennek csak a rossz oldalát látom,negatív gondolataim vannak,minden nap eszembe jut az öngyilkosság.Tudom hogy nem tehetem meg mert ezzel fájdalmat okoznék a családomnak.Aggódnak értem és mondják hogy ez így nem mehet tovább,látják hogy valami nincs rendben,de hiába próbálnám elmondani hogy mi a baj nem értik meg.Utálom magam hogy így kell látniuk,és tudom hogy fájdalmat okozok nekik,de egyedül nem tudom megoldani a problémáim.
2014. febr. 23. 22:04
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt így pár évem, sajnálom, hogy rosszul érzed magad. Nem tudom, hogy hány éves vagy, illetve azt sem, hogy miért érzed így magad, ezért több megoldás is lehetséges.

Én a rendszeres testmozgástól, új közösségtől(jó közösség), és a beszélgetéstől jöttem rendbe.

Lehet próbálkozni aromaterápiával is, az fel tudja frissíteni az embert.

Ha úgy érzed, írd meg hogy hány éves vagy, miért érzed így az életed, mi történt veled(Például elváltak a szüleid, vagy munkahelyi stressz)és akkor többet tudok mondani.

Ha gondolod, nyugodtan nézz el egy pszichológushoz, ma már nem jelent semmit, én is elmentem egyhez.

2014. febr. 24. 01:08
 2/2 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok.A szüleim 4 éve elváltak,3 éve költöztünk el otthonról,és még mindig nem tudtam teljesen feldolgozni hogy el kellett jönni onnan,nagyon hiányzik a régi ház.Azóta 3-szor költöztünk és másfél éve lakok itt apával és az új feleségével.Nem érzem jól magam,hiányzik anya,sok veszekedés és feszültség van a két család között,és ez rajtam csapódik.Ezek mellett vannak még gondjaim,amit szinte senkivel se oszthatok meg.
2014. febr. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!