Miért van ez az érzés?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egy 4 éve már érzem folyamatosan ezt az érzést.ez este szokott előjönni.azt érzem hogy nekem most ki kell mennem és valamit kell csinálnom valami nagyot valamit amit az emberek emlékezni fognak .semmi komoly csak érdekel h miért érzem ezt mert szociális életem van és jó is nem szenvedek hiányt barátokban és barátnőkben.és még ha nem is csinálok semmit de olyankor minimum ki kell menjek az udvarra hogy nézzem a csillagokat.és ekkor enyhul ez az érzés.2014. febr. 23. 01:24
1/2 anonim válasza:
Alkotó szellem lehetsz,mely alkotás iránti vágyad még nincs kielégítve.Keress olyan hobbit amiben ez előjönne.
2/2 A kérdező kommentje:
lehet ez a sport?
2014. febr. 24. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!