Van itt valaki akinek tapasztalata van alzheimer kóros beteggel?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok,a nagymamámról van szó :/2014. febr. 22. 20:24
1/5 anonim válasza:
Olvass utána az interneten. Meg aztán te mije vagy a nagyinak? Unokája, ellátója, gondozója? Mert nem mindegy...
2/5 anonim válasza:
Édesanyám alzheimeres volt. Először csak a memóriája és a tájékozódási képessége romlott, sokáig nem vettük komolyan, mert azt hittük, hogy ez a korral jár. Aztán egyre több dolog tűnt el rendszeresen, főleg a pénze, a kulcsai meg a tévé távirányítója. Aztán gyakran összepakolt, hogy megy "haza". Azt mondta, ő nem itt lakik, már csak a gyerekkori dolgaira emlékezett, haza akart menni az anyukájához, azt hitte, hogy ő gyerek. Végül már engem sem ismert meg, pelenkázni kellett, és járni sem tudott.
3/5 A kérdező kommentje:
első válaszoló!
először is köszönöm a "hasznos" válaszod. utánanéztem az interneten a dolgoknak,csak tudod most nem általános információkat keresek a betegségről,speciális esettel fordultam ide,gondolván a segítőkész emberek majd megpróbálnak tanácsot adni nekem,vagy válaszolnak a kérdésemre,ha majd tudnak vagy bármi. de ennyit rólad,viszlát ;)
Második válaszoló,írok egy levelet privátban! :)
2014. febr. 22. 22:56
4/5 anonim válasza:
Rendben, szívesen segítek, ha tudok.
5/5 anonim válasza:
Ha gondolod en is tudok meselni neked.... csak kerdezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!