Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki, aki esetleg tudna...

Valaki, aki esetleg tudna segíteni Nekem?

Figyelt kérdés

Teljesen magam alatt vagyok..Vágdosás..Sírás esténként..Rossz kedv..Depresszió..Úgy érzem, az öngyilkosság lenne a legjobb megoldás..Nem bírom tovább, túl sok minden fáj..

Mitévő legyek?

2014. febr. 22. 18:49
 1/5 anonim válasza:

Ha a szüleiddel vagy más felnőttel jó a kapcsolatod, akkor mondd el nekik! Vagy a barátaidnak, de valakinek mindenképpen szólj a dologról.

Én is túlestem ezen az időszakon, de szerencsére már jól vagyok, mert időben segítséget kértem.

2014. febr. 22. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy hogyan..Igazából egy okból kifolyólag van ez az egész..És azt osztályfőnököm már tudja..És úgymond már dolgozunk az ügyön..De az érzéseimet, és a gondolataimat nem tudja..
2014. febr. 22. 20:35
 3/5 anonim válasza:
Akármi is történik veled az a szüleidet is érinti. Ilyen esetben ne félj velük beszélni az érzelmeidről, mert csak magad alatt vágod a fát. Mellesleg miről van konkrétan szó, mi a problémád amit nem tudsz megosztani a szüleiddel?
2014. febr. 23. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan ők okozzák a problémát..
2014. febr. 23. 13:54
 5/5 anonim válasza:
Szerintem egy kutya enyhitheti gondok sulyat.Neki mindent elmondhatsz.Bisztos meghalgat.Hidd el nagyon jol esik elmondani neki a gondjaidat.!!
2014. márc. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!