Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismertetek olyan melegeket,...

Ismertetek olyan melegeket, akik öngyilkosok lettek?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok, és képtelen vagyok feldolgozni... Öngyilkosságon gondolkodom, mert nem írom elviselni ezt az egyedüllétet.

Az Imák Bobbyért című filmet néztem meg, és gondolkodtam, hogy vajon tényleg van-e ilyen a valóságban, és mennyire lehet gyakori

2014. febr. 21. 21:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem öngyilkosság helyet fogadd el magad , most melyik a jobb ha megölöd magad mert boldogtalan vagy vagy pedig a boldogsághoz való utat választod , nem muszáj mindenkinek elmondanod ,hogy meleg vagy , elég ha csak azok tudják akik fontosak neked ill meleg emberek között szerintem jobban éreznéd magad , felszabadultabb lehetnél
2014. febr. 22. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Amikor az ember felnő el kell fogadnia magát.

Tudod vannak olyan melegek is,akik amellett,hogy melegek,más hátránnyal is küzdenek,esetleg fogyatékkal is élnek.Te pedig egészséges vagy!

2014. febr. 25. 05:53
 13/15 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2014. febr. 25. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"igen, csak itt az a fő probléma, hogy én is úgy gondolom magamról, hogy ez rossz dolog, amit nem szabad :"

és tudsz konkrét érvet mondani magad ellen. azon kívül persze, hogy "a társadalom sem fogadja el".

2014. febr. 25. 09:56
 15/15 moonlightsentinel ***** válasza:

Miért nem próbálod szakember segítségét kérni?

Észérvekkel úgyse fogunk tudni most erről meggyőzni, mert ez nem olyan dolog.

2014. febr. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!