Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismertetek olyan melegeket,...

Ismertetek olyan melegeket, akik öngyilkosok lettek?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok, és képtelen vagyok feldolgozni... Öngyilkosságon gondolkodom, mert nem írom elviselni ezt az egyedüllétet.

Az Imák Bobbyért című filmet néztem meg, és gondolkodtam, hogy vajon tényleg van-e ilyen a valóságban, és mennyire lehet gyakori

2014. febr. 21. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan: miért akarnál öngyilkos lenni?
2014. febr. 21. 21:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel párt magadnak, meg haverokat? Vannak megfelelő oldalak, fórumok, ahol beszélhetnél hasonlóakkal, nem éreznéd magad egyedül.
2014. febr. 21. 21:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Épp itt van a bökkenő, hogy nem akarok fiúval lenni, egyszerűen nem bírnám elviselni ahogy az emberek néznek rám. (még egyszer)

Új közegbe kerültem most, itt senki nem sejt semmit, és ez így van jól

Csak normális akarok lenni, de ez lehetetlen :(

2014. febr. 21. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudod magadat elfogadni, ez a baj.
2014. febr. 21. 22:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy előttem mondták, egyetlen problémád, hogy nem fogadod el magad.

De az utadat te választod meg. A Te döntésed, hogy elfogadod magad, és egy boldog, teljes életet élsz, vagy tovább szenvedsz.

2014. febr. 21. 22:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Annyira lehetetlennek tűnik, hogyan lehet ezt egyáltalán elfogadni, hogy a társadalom gyűlölni fog?
2014. febr. 21. 22:31
 7/15 anonim ***** válasza:
"nem akarok fiúval lenni, egyszerűen nem bírnám elviselni ahogy az emberek néznek rám" - Nem értem, miért kellene bárkinek is tudnia róla, hogy te együtt jársz-e valakivel. Az a baj, ahogy a 4-es válaszoló is írta, hogy nem bírod elfogadni magad. Az, hogy a világ hogy vélekedik, egy dolog, kit érdekel. Nem arra kell törekedni, hogy másoknak tetsző életet éljél, hanem a magad boldogságát kell keresni így vagy úgy.
2014. febr. 21. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
De hiszen kérdező, egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elképzeled! A mai fiatalabbak nagy része nem veti meg a melegeket. Ne jobbikosokkal haverkodj... :) Érdemes elolvasni pl itt a válaszokat. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2014. febr. 21. 22:40
 9/15 A kérdező kommentje:
igen, csak itt az a fő probléma, hogy én is úgy gondolom magamról, hogy ez rossz dolog, amit nem szabad :(
2014. febr. 21. 22:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy így érzed. Sajnos több mint valószínű, hogy nevelési hatás ez az érzés, és hány ilyen szerencsétlen fiatal lehet :( De hidd el, hogy normális. Édesanyám állatokat szokott megfigyelni. Nagyon sokáig megfigyelt és imádott egy meleg gólyapárt (két fiú)... Annyira aranyosak voltak :) Az állatvilágban is bőven előfordul, úgyhogy nem hiszem, hogy ne lenne normális.

Persze egy-egy mondattal ezt az önelfogadási problémát nem lehet orvosolni. Pszichológust ajánlanék neked, ő segíthet feloldani azokat a blokkokat, amik gondolom a nevelésed építettek beléd, hogy el tudd fogadni magad. Ezért nem érdemes eldobni az életed. Az emberek 5-10%-a meleg.

2014. febr. 22. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!