Ismertetek olyan melegeket, akik öngyilkosok lettek?
Én is az vagyok, és képtelen vagyok feldolgozni... Öngyilkosságon gondolkodom, mert nem írom elviselni ezt az egyedüllétet.
Az Imák Bobbyért című filmet néztem meg, és gondolkodtam, hogy vajon tényleg van-e ilyen a valóságban, és mennyire lehet gyakori
Épp itt van a bökkenő, hogy nem akarok fiúval lenni, egyszerűen nem bírnám elviselni ahogy az emberek néznek rám. (még egyszer)
Új közegbe kerültem most, itt senki nem sejt semmit, és ez így van jól
Csak normális akarok lenni, de ez lehetetlen :(
Igen, ahogy előttem mondták, egyetlen problémád, hogy nem fogadod el magad.
De az utadat te választod meg. A Te döntésed, hogy elfogadod magad, és egy boldog, teljes életet élsz, vagy tovább szenvedsz.
Nagyon sajnálom, hogy így érzed. Sajnos több mint valószínű, hogy nevelési hatás ez az érzés, és hány ilyen szerencsétlen fiatal lehet :( De hidd el, hogy normális. Édesanyám állatokat szokott megfigyelni. Nagyon sokáig megfigyelt és imádott egy meleg gólyapárt (két fiú)... Annyira aranyosak voltak :) Az állatvilágban is bőven előfordul, úgyhogy nem hiszem, hogy ne lenne normális.
Persze egy-egy mondattal ezt az önelfogadási problémát nem lehet orvosolni. Pszichológust ajánlanék neked, ő segíthet feloldani azokat a blokkokat, amik gondolom a nevelésed építettek beléd, hogy el tudd fogadni magad. Ezért nem érdemes eldobni az életed. Az emberek 5-10%-a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!