Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi tortenik velem? Mit tegyek?

Mi tortenik velem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy egyetemet tavaly otthagytam, mivel nem arra szerettem volna menni. Olyan lelkes voltam, mikor felveteliztem, es bejutottam arra, ahova szerette volna menni. Most minden nap sirok. Ha hazamegyek boldog vagyok, felszabadult, de ahogy vissza kell jojjek elfog a siras, miutan visszairtem minden egyes nap orakat sirok, szomoru vagyok, maganyos.

21L

2014. febr. 19. 13:12
 1/1 ttrezi válasza:

Én is otthagytam azt az egyetemet, amire eredetileg jelentkeztem, mert nem tetszett. Jelentkeztem máshova, az már jó volt.

Ha azért sírsz, mert magányos vagy, arra szerintem az a legjobb megoldás, ha mindenféle elfoglaltságot, vagy programot csinálsz magadnak. Vagy megismerkedhetsz egy hasonló emberrel, mint Te.

2014. febr. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!