Az Aurorix felerősíti a hatásokat?
Én már évek óta szedem kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de ilyen hatását még nem tapasztaltam; viszont az orvosom mondta, hogy előfordulhatnak erősebb mellékhatások, így ezért először kisebb adagokban kezdett hozzászoktatni.
Viszont én visszakérdeznék. Nekem az a problémám, hogy borzasztóan elálmosít, de csak akkor, ha reggel és délben szedem be a 300 mg-os tablettákat. Ha este veszem be, akkor meg csak még éberebb leszek és egyáltalán nem álmosít el. Te nem tapasztaltál ilyen nyomottság érzetet, miután bevetted?
Én sem szerettem soha, de a pszichiátria sajnos ilyen. Nincs rá még lehetőség, hogy kimutassák a pontos okát a betegségnek, így maradnak a feltételezések.
Igazán nincs mit!
# 6:
A homeopátia súlyosabb depresszióban szenvedőkön nem segít.
Az az orvos sem, aki homeopátiával foglalkozik, mondjuk feltárja vagy megkeresik együtt a probléma forrását és azt kezeli vagy szünteti meg. Mint amikor csak a tünet van kezelve évekig vagy rossz esetben élete végéig?
Oké én csak egy lehetőséget mondtam, ha jó így nektek, ti tudjátok.
# 8:
Arra jó a pszichológus is nem? Ő ugyanúgy feltárja a problémákat és haszontalan bogyókat sem kell szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!