Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az Aurorix felerősíti a...

Az Aurorix felerősíti a hatásokat?

Figyelt kérdés
A pszichiáteremtől kaptam aurorix nevű gyógyszert, 6 napja eszem és azóta még inkább feszült lettem, mint előtte. A kérdésem az lenne, hogy ez a gyógyszer is olyan elv alapján működik h először felerősíti a problémákat és utána kezd el hatni?
2014. febr. 15. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Én már évek óta szedem kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de ilyen hatását még nem tapasztaltam; viszont az orvosom mondta, hogy előfordulhatnak erősebb mellékhatások, így ezért először kisebb adagokban kezdett hozzászoktatni.

Viszont én visszakérdeznék. Nekem az a problémám, hogy borzasztóan elálmosít, de csak akkor, ha reggel és délben szedem be a 300 mg-os tablettákat. Ha este veszem be, akkor meg csak még éberebb leszek és egyáltalán nem álmosít el. Te nem tapasztaltál ilyen nyomottság érzetet, miután bevetted?

2014. febr. 15. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen nekem is így írta fel , az első héten még csak napi egyet kell szednem , majd a második héttől kettőt, egyébként én nem tapasztaltam fáradtságot, az ugyan úgy van mint előtte, igazából csak olyan problémám van hogy este bármikor lefekszem reggel nem tudok felkelni de ez a gyógyszer szedése előtt is így volt majd a rexetin enyhítette ezt és az idegeskedési problémáimat is , azonba gyenge volt és ezért kaptam az aurorixet
2014. febr. 15. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. A Rexetin SSRI, míg az Aurorix MAOI. Teljesen más a hatásmechanizmusuk. Kíváncsi vagyok, hogy ez fog-e használni neked.
2014. febr. 15. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de nagyon remélem mert nem szeretem ha az orvosok kísérleteznek rajtam.. és köszi a válaszodat :)
2014. febr. 15. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Én sem szerettem soha, de a pszichiátria sajnos ilyen. Nincs rá még lehetőség, hogy kimutassák a pontos okát a betegségnek, így maradnak a feltételezések.

Igazán nincs mit!

2014. febr. 15. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
2014. febr. 20. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:

# 6:

A homeopátia súlyosabb depresszióban szenvedőkön nem segít.

2014. febr. 20. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Az az orvos sem, aki homeopátiával foglalkozik, mondjuk feltárja vagy megkeresik együtt a probléma forrását és azt kezeli vagy szünteti meg. Mint amikor csak a tünet van kezelve évekig vagy rossz esetben élete végéig?

Oké én csak egy lehetőséget mondtam, ha jó így nektek, ti tudjátok.

2014. febr. 20. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

# 8:

Arra jó a pszichológus is nem? Ő ugyanúgy feltárja a problémákat és haszontalan bogyókat sem kell szedni...

2014. febr. 20. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!