Volt már más is mély lelki gödörben, ha igen hogy jött ki belőle?
Figyelt kérdés
Egyre szarabbul érzem magam,néha napján már úgy érzem megőrülök nincsenek barátaim meg semmi,olyan mély lelki gödörben vagyok,ha nem tudom kikapcsolni úgy érzem megőrülök,márpedig nehezen tudom kikapcsolni az agyam.Hogyan lehet ebből kijönni?2014. febr. 13. 22:49
1/5 anonim válasza:
Én amikor nagyon mélyen voltam nem is 1szer pl: édesapám halála 15 évesen, imádtam őt és a többi rossz dolog amik történtek az életemben..akkor a barátok, rokonok segítettek na meg persze én.Segíts magadon és az Isten is megsegít.Minden emberrel megesik, egyszer fent egyszer lent..
2/5 anonim válasza:
Szerintem manapság senkinek sincsenek barátai,nekem sincs!
Pedig vágyom rá én is,hiányoznak az önfeledt nevetések stb. Ilyen ma már nincs...egyre magányosabb mindenki.
Én ilyenkor "rátok" szoktam gondolni és máris tudom,hogy nem vagyok egyedül.
Mindenki éhezik a szeretetre,emberségre,itt már a pénz sem számít.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen se barátok se haverok,és hiába a pénz az sem tesz boldoggá totál kész vagyok úgy érzem megőrülök
2014. febr. 13. 23:05
5/5 A kérdező kommentje:
Lenne.Az a durva hogy az emberek mennyire felületesek észre sem veszik ha az ember totál kész van,még bírálják is,olyan fura ha egy rendes ember elkövet valamit az egyből rossz ember de ha egy rossz követ el valamit meg sem szólják.
2014. febr. 14. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!