Hogy tudom megszünteteni a dadogást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok és sajnos néha dadogok. Nem mindig jön elő, de ha előjön nagyon rossz érzés hogy nagyon nehezen tudok kimondani egy szót. Néha már korlátoz emiatt a beszédben mert attól félek hogy nem fogom tudni kimondani megint. Pedig tudom hogy így is elfogad mindenki, de nekem naon zavaró. Van erre vmi jó technika amit alkalmazni tudnék? Logopédushoz már jártam gyerekkoromban. Köszönöm!2014. febr. 6. 09:01
1/4 anonim válasza:
Kitapasztalod, melyik hangkapcsolatoknál áll fenn a problémád, majd a szinonima szótárból kikeresed, mivel tudnád helyettesíteni őket.
2/4 anonim válasza:
Fel kell oldani a gátlásokat, amelyek a dadogást okozzák. Erre pszichoterapeuta a megfelelő szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!