Pszichologushoz való elmenetel hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Videkre vagyok bejelentve,de Pesten lakom,haziorvosom tarcsai..Beutalo kell e vagy hogyan mukodik?Nem magán orvost keresek!2014. febr. 3. 16:29
1/6 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem biztos, hogy kapsz ingyenes pszichológust, persze van olyan is csak nem mindenhol. A pszichiáterhez tudsz menni beutalóval, de ő nem fog beszélgetni veled, csak pár percet és max. felír egy gyógyszert.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez csodás....na,majd ha őrűlt ámokfutásba kezdek,akkor bezzeg rögtön adnak majd egy orvost XD
2014. febr. 3. 16:44
3/6 anonim válasza:
Ingyenes pszichológust nem fogsz kapni. Csak azok jutnak be ilyen helyekre akik már tettek valamit, ami miatt a kezelésük indokolt. Az hogy te szeretnél valakivel beszélgetni, senkit nem érdekel. Pszichiáterhez sem fognak csak úgy elküldeni.
Ellenben ha van 10-20 ezer forintod óránként, akkor elmehetsz magánhoz.
A háziorvosodnak ha szóváteszed, azt fogja mondani hogy sportoljál, legyél sokat a szabad levegőn, és ne stresszelj annyit.
4/6 A kérdező kommentje:
A tuneteim egyik felere adott altatot,a masik felét meg nem osztottam meg vele.Azzal nem tudna semmit se csinalni.
2014. febr. 3. 17:38
5/6 anonim válasza:
De van olyan ahol kapsz ingyen pszichológust, csak nagyon kevés helyen, ezt teljesen biztosan tudom, persze azért komolyabb problémád kell, hogy legyen, de nem elmebetegség (az már nem is a pszichológus hatásköre) amúgy meg menj el a helyi pszichiáterhez és ő majd mond valamit, csak azért vigyázz, mert a gyógyszert nagyon könnyen felírják és nem mindig ez a legjobb megoldás. Talán egy olcsóbb pszichológust ki tudsz fizetni, bár én 5 ezer alattiról nem tudok és az nem kevés pénz hetente.
6/6 anonim válasza:
Pszichiáter kell, aki megállapítja a bajodat, betegségedet. Ha kell ő felír gyógyszert, és felírhat ingyenes pszichológust is ( ha az kell) De ezt nem te választod meg.. Az, hogy esetleg törni, zúzni fogsz, a vak kutyát sem érdekli. A te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!