Hogyan jelentkezzek pszichológushoz?
Tudom buta kérdés...
Szóval felhívom telefonon és elmesélem neki a panaszaimat? Emailt írtam már a társaságnak, ahol dolgozik, hivatkozzak arra? Vagy inkább levélben próbálkozzak első körben?
Mennyire lehet egy egy elbeszélgetésen kötetlenül társalogni? (Én elég gyakran szidom magam, olyanokat mondok magamnak, hogy "te sz a r", "te féreg",etc. Ezeket szabad?)
Szerintem érdemes személy szerint választani, és az első beszélgetés után dönteni, hogy megfelel-e számodra az adott terapeuta. Hidd el, sok múlik azon, hogy meglegyen az összhang!
Az üléseken BÁRMIT mondhatsz, ez egy "védett kapcsolat". Nem fog megütközni a szókimondáson, sőt! Direkt jó, ha el tudod magad engedni, és nem feszengsz amiatt, hogy visszafogd magad. Nem biztos, hogy ez rögtön az elején menni fog, de idővel alakul majd!
Hát igen, az fontos, hogy élesben mennyire tudok elbeszélgetni valakivel, csak ugye ez is pénz...:D
Szóval szerintetek hívjam fel telefonon, mondjam, hogy egyrészt írtam önöknek e-mailt, másrészt meg soroljam fel a gondjaimat és az alapján megbeszélhetünk időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!