Szeretnél tagja lenni egy mentális betegségekkel küzdő csoportnak?
Egy több, pszichés betegségekkel és egyéb gondokkal küzdő csoportot működtetünk a Facebookon. A csoport teljesen zárt, és láthatatlan. Itt egy szűk családias körről beszélünk, ahol minden tag nyugodt szívvel oszthatja meg a problémáit, tabu téma nincs! Ezzel szeretnénk megkönnyebbíteni egymás hétköznapjait, tanácsokat és tippeket adni, és az esetleges padlóra kerülést megelőzni, illetve segíteni a küzdésben. Ha csatlakozni szeretnél kérjük, írj privátban egy levelet az életkoroddal,
a betegségeddel vagy gondoddal, és egy rövidke bemutatkozást.
Igen, mi teljes mértékben a gyógyulás mellett állunk, azért vagyunk, hogy az utat könnyebbé tegyük. Megosztjuk tapasztalatainkat, gondjainkat, és tanácsokat adunk egymásnak. Örülnénk ha csatlakoznál.
Mindenféle betegségben szenvedőt szívesen látunk, kivéve:
- skizofrén és/vagy,
- Pszichopata.
Ha szeretnél csatlakozni, várom az üzeneted! :)
Én csatlakoznék de inkább élőben lennék benne. Mert így fórumon, online sok értelme nincs.
Nyáron voltam pszichodrámán kórházban és az jó volt (:
Nekem amúgy személyiségzavarom van dramatikus klaszterből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!