Mit csináljak ha folyamatosan súgást hallok az egyik fülembe?
Súgást vagy susogást? Ha susogást, akkor a fülészetet javaslom. Vagy ha zúgást akartál írni, akkor is fülészet.
Ha valaki hangokat súg a füledbe, akkor vagy megszállt egy szellem (van, aki hisze ilyesmiben, ez esetben szellemlevétel.hu oldalt tudom javasolni. A sült materialista unokatesóm a nagyi halálának percében súgást hallott a fülébe, nevén szólította egy hang. Gyorsan telefonált, hogy mi van a nagyival, és mondták neki, hogy épp most halt meg. Tehát ilyen van! Neki hiszek.)
A hangokat okozhatja kezdődő skizofrénia is, most olvastam egy nőről, aki hallgatott a hangokra, és valamilyen módon saját magát rendbehozta. (Szerencsére nem azt mondták neki, hogy "ölj". :D) A skizofréniát én úgy tudom, hogy nem tudják gyógyítani, és csak megbélyegzést kap, aki orvoshoz megy vele. Érdemes nagyon utána olvasni, hogy hogyan segíthetsz magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!