Ez milyen mentális betegség lenne?
Figyelt kérdés
Nekem is ugyan úgy vannak céljaim,mint bármely más embernek,de valamiért úgy érzem ,feleslegen csinálom ezt ,mert úgy is meghalok egyszer ,valahogy nem látom ,az életnek értelmét,de nem úgy ,hogy majd megöregszem,ha nem valahogy ,így vagy úgy de meg fogok halni mielőtt a célom megvalósulna,tudom betegen hangzik...de valamiért önmagam ellensége vagyok,annyit füznék ehhez a gondolatokhoz ,hogy ezeket úgy érzem nem az enyémek ,egyszerűen végig futtnak az agyamon ,mindenféle végkifejletett mutatva.Pedig ha objektíven látom magam ,szerintem nincs miért panaszkodnom,csak nem értem ezeket a gondolatokat .2014. jan. 30. 17:03
1/6 anonim válasza:
Szia.:) nem tudom hány éves vagy, de tini korban ez teljesen normális. Máshogy kezded látni a dolgokat, de ne aggódj ez idővel elmúlik. Ha viszont felnőtt vagy, akkor is. Szerintem ez egy átmeneti időszak. Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz. És persze, hogy egyszer meghalunk, mert ez az élet rendje. De csak egyszer élünk, és mindenkinek vannak csodás pillanatai. Gondolj erre, és ez talán kicsit segít.:)
2/6 anonim válasza:
Első körben azt mondom, hogy nagy valószínűség szerint depresszió, de mélyebb vizsgálat kell a diagnózishoz.
3/6 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2014. jan. 30. 19:52
4/6 anonim válasza:
#2. Depresszió? Jól van, köszönjük..
Szerintem ez egy kezdődő nihilizmus :D. Na jó, nem..
Kitalálom, nincs rendben a magánéleted.
5/6 anonim válasza:
Egy hasonló "problémákkal" küzdő 21 éves.
6/6 A kérdező kommentje:
Az fura ,hogy elvileg jó életem van mondjuk,nincs baj a külsőmmel , vannak barátaim ,de nagyon sok rossz dolog történt az életben ,amit úgy hiszem,hogy elengedtem,de egy részem mindig ott maradt ,a múltban.Ezért érzem sokszor,hogy két fél küzd meg bennem ,az egyik visszahúzna annyira,hogy akár öngyilkoságot is elkövetnék ,a másik meg vissza huzz az életbe ,de már nagyon elegem van ebböl.
2014. jan. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!