Miért jövök állandóan zavarba?
Figyelt kérdés
Borzalmasan érzem magam. Egész pici koromban voltam ilyen, mert féltem az emberektől, de már 17 éves vagyok.. Egyfolytában mindentől úgy elvörösödök .. Mindentől!! Már egy hete!! Naponta 20x. Nagyon jó barátom rám köszön attól is. Megőrülök!!! Mi a fenétől lehet ez? Mit tegyek ellene?! Még a saját anyám előtt is zavarba jöttem, pedig semmi olyan téma nem volt..2014. jan. 30. 15:26
1/3 anonim válasza:
Semmi baj! Úgy tudom, van ilyen betegség is, hogy valaki mindig, mindentől elpirul, de ez nagyon ritka, nem valószínű, hogy neked olyan van. Talán gátlásos vagy. De hidd el, nincs azzal semmi baj, ha gyakran elpirulsz, sőt, ez aranyos :-) akár fiú vagy, akár lány. Szóval, ha elpirultál, eszedbe ne jusson emiatt még jobban elszégyellni magad, inkább mosolyogj rajta, vagy ne is foglalkozz vele!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem csak elpirulok, az egész fejem olyan vörös lesz hogy ilyenkor mindenki aki meglát rajtam nevet. Mint egy paradicsom.Lány vagyok. Azért furcsállom, mert én eddig egy nagyon nyitott barátkozós ember voltam, bárkivel el tudtam beszélgetni, tanárokkal órán egyfolytában beszéltem most meg ha szólnak hozzám egyből olyan vörös leszek... Nagyon kellemetlen! Kifejezetten az a szemezős ember voltam (nemtől független) ha beszéltem egy emberrel mélyen a szemébe néztem, de most képtelen vagyok az emberek szemébe nézni. Tavaly nyár óta elég keményen szorongok , okát nem tudok máig, és most kb 2-3 hete ilyen vagyok. Szörnyen érzem magam..
2014. jan. 30. 15:42
3/3 anonim válasza:
Szia .Én is pirulós vagyok . .. :/ De csak ha kínos szituban találom magamat .. Na ,akkor már érzem ,hogy ég az egész arcom és én is olyan vagyok ,mint a pipacs .. :D
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!