Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmúlhat a harag anélkül,...

Elmúlhat a harag anélkül, hogy valamivel/valamin/valakin levezetném?

Figyelt kérdés
Sokat bántottak suliban, de mindig visszafogtam magam, ha megütöttek semmit se csináltam, még csak nem is kiabáltam, hanem magamban, belül voltam mérges. Ez az évek során eléggé összegyűlt, sose adtam ki magamból. Mostanság igen ingerült vagyok, nagyon gyorsan föl lehet idegesíteni (már annyival, ha valaki olyan akit nem bírok rám néz). Viszont nagyon szeretnék emellett szeretni valakit(még nem volt alkalmam), de nem szeretnék egy házisárkány lenni a későbbiekben... Ez az évek alatt összegyűlt harag levezetés nélkül is elmúlhat valahogy? Csak mert folyamatosan érzem,hogy feszültség van bennem, még ha nyugtató zenét hallgatok teljesen csöndben, akkor is. Mit csináljak,hogy elmúljon?
2014. jan. 28. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Azon vezesd le aki vert téged.Nehogy úgy járj mint a lezuhano szafari gyerek akit verték.
2014. jan. 28. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Szfvari* r.hát android
2014. jan. 28. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
A harag is lecsendesül idővel, pláne, ha bölcsebb lesz az ember. A feszültség viszont képes újra termelődni, levezetésének megtalálása általában az egyén feladata, bár pszichológus jó pénzért hajlandó meghallgatni bárkit.
2014. jan. 28. 21:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék verekedni, már úgyis késő, nem láttam már 3 éve és amúgy 16/L
2014. jan. 28. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Pszichológust ajánlom akkor. 1ora pszichoterápia(értsd beszélgetés) kB 8000ft
2014. jan. 28. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a sport olcsóbb és tartósabb megoldás mint pár óra egy pszichológussal.
2014. jan. 28. 21:53
 7/9 anonim válasza:
Igen, a sport tényleg segíthet!
2014. jan. 29. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A sport azért van, hogy aki szereti csinálni, az csinálja.

Ha feszültséget vezetsz le vele, csak megtanulod, hogy üss, ha ideges vagy.

Létezik ingyen pszichológus is.

2014. jan. 30. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Azon még nem gondolkodtál kedves utolsó,hogy nem csak küzdősportok léteznek? Lehet csapatban sportolni,vagy párban,pl. foci,kosarazás,tenisz stb.. Amúgy szerintem a tánc is van olyan jó,mint a sport.
2014. jan. 30. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!