Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ijedek meg mindentől?

Miért ijedek meg mindentől?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindentől félek, például ha valaki hirtelen felém nyúl. Vagy akár egy mellettem lévő asztalra rácsapnak akkor szinte teljesen összerezzenek, a tányérok csörömpölésétől is. Mintha folyamatosan védekezne a szervezetem valami támasás elől. Vagy ha valami hirtelen dolog történik velem, akkor ösztönösen behunyom a szemem. Mitöl van ez? Kérlek segítsetek, nagyon szeretnék változni.
2014. jan. 23. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet ért valami lelki trauma, és ez miatt. Ha feldolgozod akkor az segíthet.
2014. jan. 23. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Vitaminhiányod is lehet. Főleg a B és a magnézium, kálcium, D vitamin segíthet. Ihatsz citromfű teát rendszeresen. Az idegrendszereddel van valami probléma.
2014. jan. 23. 21:23
 3/3 anonim válasza:
Idegrendszerrel van probléma. Lehet, idegkimerültség. Nálam mikor ezek a tünetek jelentkeznek akkor tudom, hogy kell pár nyugis átaludt este és utána jobb. Észre sem veszem , hogy kimerült vagyok csak ezekből a tünetekből amit leírtál. Olyankor két-három éjszakán át nyugtatóval alszok el. Pár nap után minden ok. De tényleg próbáld ki a mgB6-ot. Nem kell feltétlenül rögtön nyugtatózni , csak nálam ez segít :)
2014. jan. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!